Diana și Ovidiu au avut cununia civilă în Cluj. Fiind vorba doar de cununie nu ne-am întâlnit anterior, în parc ne-am văzut pentru prima dată. Am placat mai devreme de acasă, fiindcă îmi place să fiu acolo din timp, dar de data asta am ajuns prea devreme. Filgoria nici măcar nu era pregătită și nu era absolut nimeni acolo. M-am și speriat pentru o secundă că poate am omis eu ceva, deși cu Diana am vorbit cu o seară înainte pentru a verifica ultimele detalii. În scurt timp au apărut și angajații primariei care pregăteau filegoria.
Au apărut și prima pereche de părinți care nu știam dacă sunt din partea lui Diana sau Ovidiu sau a altui cuplu care urmează să aiba cununia tot acolo. Pentru orice eventualitate i-am fotografiat foarte subtil fiindcă oricum voiam sa iau niște detalii cu filegoria.
Între timp a venit și Diana cu Ovidiu și am realizat că părinții care așteptau nu erau părinții lor, ci a altui cuplu. Am făcut câteva poze în timp ce așteptam după care Diana și Ovidiu sau așezat în fața filegoriei, așteptând să înceapă cununia.
Cununia nu a durat mult, totul a mers repede după care am mai rămas în parc ca să facem câteva poze cu familia dar și cu ei doi.
Din discuțiile cu ei am aflat că este posibil să facă și nuntă, dar peste vreo 2 ani, momentan nu aveau nimic bătut în cuie, cununia civilă fiind primul pas. Nu am vrut să lungim sesiunea de poze prea mult în parc, ca să nu lăsăm familia prea mult în așteptare, așa că în scurt timp ne-am despărțit și eu m-am grăbit spre casă pentru a începe să și lucrez la poze.

You may also like

Back to Top