În data de 15 iulie aveau programată nunta Laura și Bogdan. Cununia civilă a avut loc în filegoria din parcul central din Cluj, iar cununia religioasă și petrecerea la Micești, mai exact la Micuș Barn.
Noi trebuia să ne întâlnim direct în parcul central cu puțin timpi înainte de cununia religioasă. Fiind o zi de vineri în mod normal nu trebuia să avem probleme în a găsi un loc de parcare, dar totuși am decis să plec din timp de acasă și să ajung mult mai repede acolo. Spre norocul meu, am luat o decizie foarte bună fiindcă pe Cluj Arena avea loc un festival și nu se putea parca nici la stadion, nici la BT Arena. L-am anunțat și pe Bogdan, fiindcă acest lucru putea să ne încurce planurile și am plecat spre parcul central sperând să am noroc și să găsesc un loc de parcare. Nu am avut noroc și după câteva ture am parcat pe lângă Someș.
Mai târziu au ajuns Laura cu Bogdan și după ce am făcut câteva poze am mers spre filegorie pentru a ne întâlni cu familia și prietenii. După cununia civilă am mai stat în parc pentru a face poze câteva poze de grup, dar și cu cei doi, după care am plecat spre Micești.
La Micuș Barn cununia religioasă a avut loc în aer liber, în fața hambarului. După cununia religioasă am avut timp la dispoziție pentru o ședință foto pe care am făcut-o în apropiere într-un loc foarte fain cu vedere spre Cheile Turzii și cu un peisaj fantastic. După ședința foto nem întors la hambar unde a început petrecrea și Laura si Bogdan s-au distrat de minune.

You may also like

Back to Top