Botez Tudor

February 18, 2023 Christening

În 18 februarie, micuțul Tudor a avut botezul în Cluj-Napoca. Dimineața am fost la Ioana și Cătălin acasă pentru a surprinde pregătirile. Mihnea, fratele mai mare al lui Tudor, mă aștepta la ușă, fiind foarte curios să vadă echipamentul meu. Tudor a fost foarte cuminte, s-a împrietenit foarte repede cu mine și nici nu am observat cum a zburat timpul.

De la Ioana și Cătălin, am plecat mai devreme spre biserică pentru a surprinde momentul sosirii. Tudor s-a comportat și aici exempla, chiar dacă nu se mai afla în brațele Ioanei. Cu siguranță a fost și mai fericit când a revenit în brațele părinților săi. De fapt, sunt ferm convins că părinții lui erau și mai emoționați de acest moment.

După botezul din biserică, Tudor a avut o mică petrecere în cinstea lui la Wonderland unde copii au avut parte chiar și de teatru cu păpuși. Toată lumea s-a distrat din plin, de la cei mai mici până la cei mai mari, iar Tudor, chiar dacă nu-și va aminti de eveniment, va putea regăsi bucuria acelei zile speciale prin intermediul acestor fotografii.