Bianca & Mircea

September 2, 2023 Wedding

Într-o zi însorită de septembrie, Bianca și Mircea au ales să-și unească destinele. Evenimentul lor a fost unul plin de emoții, iubire și multă distracție. Planul inițial era să ne vedem direct la cununia civilă, dar la discuția pe care am avut-o cu câteva săptămâni înainte de nuntă, au decis să venim mai repede pentru a surprinde și atmosfera de acasă, nu neaparat pregătirile.

Am fost printre primii care i-am lăsat în urmă pe Bianca și Mircea, deoarece planul era să ajungem din timp la cununia civilă. Am ajuns cu suficient timp înainte, dar a durat un pic până am găsit și un loc de parcare. Chiar dacă nu am fost primii acolo, am ajuns totuși înaintea mirilor. Cununia a avut loc în foișorul din Parcul Central din Zalău și a fost plină de emoții când cei doi au rostit pentru prima dată acel "Da" care îi unește oficial în fața legii. Timpul a zburat repede și trebuia să plecăm din nou, deoarece în scurt timp urma să înceapă cununia religioasă.

În biserica, totul era deja pregătit, iar preoții așteptau mirii pentru a începe liturghia destinată lor. Bianca și Mircea și-au rostit jurămintele de dragoste în fața familiei și a prietenilor. A trecut jumătate de zi fără să realizăm, sau poate era datorită faptului că atunci când faci ceea ce îți place, percepem că timpul trece mai repede. După ceremonie, pentru Bianca și Mircea, acea zi specială avea încă o etapă de parcurs.

Ultima etapă de care vorbeam mai sus, nu era nimic altceva decât petrecerea. Pentru cei doi nu a mai rămas nimic de făcut decât să se distreze până la finalul petrecerii alături de invitații și prietenii lor. Lucrul pe care l-au făcut pe deplin. Au dansat, au trăit cu intensitate melodiile și momentele din acea seară, dar, ca întotdeauna, voi lăsa pozele să vorbească.