Felicia & Daniel

May 6, 2023 Wedding

Orașul Mediaș, aflat în inima Ardealului, este cunoscut datorită centrului istoric pitoresc, dar și datorită vinurilor făcute în această zonă. Puțini știu despre faptul că și în romanul "Dracula" al lui Bram Stoker, autorul menționează că la nunta contelui valah, vinul care a fost servit a fost „cel auriu de Mediaș”.

În acest oraș plin de istorie, am avut ocazia să fotografiez nunta Feliciei și a lui Daniel, în luna mai. A fost un eveniment plin de dragoste, emoții și evident, multă distracție, dar las pozele să vorbească de la sine.

Din discuțiile avute cu cei doi, am stabilit că o să pornesc mai repede și prima dată voi merge la hotel pentru a realiza câteva cadre cu detalii. Chiar dacă Felicia nu era acolo, în acest fel, aveam mai mult timp la dispoziție mai târziu pentru a fotografia pregătirile. Fiind încă devreme, la hotel încă era liniște. Fără să perturb liniștea de acolo, am făcut cadrele pe care le doream, după care trebuia să merg mai departe.

Deoarece distanța dintre locațiile în care se pregăteau cei doi era mică, am avut timp să merg la Daniel înainte ca Felicia să sosească, pentru a surprinde și pregătirile la el acasă. La Daniel nu am mai găsit liniștea de la hotel, fiind puțin și mai târziu, prietenii și familia deja și-au făcut apariția. Era deja o atmosferă festivă, iar Daniel ne aștepta deja, așa că nu am pierdut foarte mult timpul, după ce ne-am cunoscut cu invitații, am trecut la fotografiat, deoarece planul era să mă întorc la Felicia în momentul în care revine de la coafor.

Întorși la hotel, nu am mai găsit liniștea pe care am lăsat-o în urmă când am plecat spre Daniel. Cu Felicia în clădire, atmosfera s-a schimbat și aici, prietenii și familia au început și ei pregătirile, iar parcă tot hotelul a prins viață.

Pentru cununia religioasă, trebuia să ajung în centru, la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. Din fericire, am găsit cu ușurință un loc de parcare în apropierea bisericii și nu a trebuit să pierd timp căutând unul. În fața bisericii, Daniel aștepta nerăbdător sosirea Feliciei, pe care încă nu a văzut-o îmbrăcată ca și mireasă. Momentul de "First look" urmând să aibă chiar când Felicia va pași către altar. Curiozitatea și emoțiile deveneau tot mai puternice, până când Felicia și-a făcut apariția. Daniel o aștepta deja înăuntru, dar nu reușise să o surprindă până în momentul în care Felicia a pășit în biserică alături de tatăl ei.


După biserică, înainte să ajungem la sala de evenimente, am făcut un mic ocol pentru a realiza o scurtă ședință foto doar cu ei doi. Îmi plac foarte mult aceste ședințe, deoarece în toată agitația din ziua nunții, nu prea sunt momente când pot să mă concentrez doar pe miri, fără să fie familie, prieteni sau invitați în jurul nostru. În acest fel, și mirii se pot relaxa câteva minute, iar eu pot surprinde acele cadre doar cu ei doi. Într-un final, lăsând toate deoparte, este vorba de ziua lor specială.

După ședința foto, ne-am îndreptat către sala unde invitații așteptau deja sosirea mirilor. Felicia și Daniel au făcut o intrare grandioasă, iar după dansul mirilor, au dat start distracției, care a ținut până la finalul petrecerii. A fost o zi frumoasă, plină de emoție și bucurie, care va rămâne în amintirea tuturor ca o zi specială. Dar ca de fiecare dată, am să las pozele să vorbească de la sine.