Laura & Bogdan

July 15, 2022 Wedding

În data de 15 iulie, Laura și Bogdan aveau programată nunta lor. Cununia civilă a avut loc în filegoria din parcul central din Cluj, iar cununia religioasă și petrecerea la Micești, mai exact la Micuș Barn.

Trebuia să ne întâlnim direct în parcul central cu puțin timp înainte de cununia civilă. Fiind o zi de vineri în mod normal nu trebuia să avem probleme în a găsi un loc de parcare, dar totuși am decis să plec din timp de acasă și să ajung mult mai repede acolo. Spre norocul meu, am luat o decizie foarte bună fiindcă pe Cluj Arena avea loc un festival și nu se putea parca nici la stadion, nici la BT Arena. L-am anunțat și pe Bogdan, fiindcă acest lucru putea să ne încurce planurile și am plecat spre parcul central sperând să am noroc și să găsesc un loc de parcare. Nu am avut noroc și după câteva ture am parcat pe lângă Someș.



Mai târziu, au sosit Laura și Bogdan și după ce am făcut câteva poze am mers spre filegorie pentru a ne întâlni cu familia și prietenii. După cununia civilă am mai stat în parc pentru a face poze câteva poze de grup, dar și cu cei doi, după care am plecat spre Micești.

Când am sosit la Micuș Barn, am fost printre primii, înaintea invitaților, așa că am profitat să fotografiez hambarul, care era încă gol. Personal, cred că nunțile organizate în astfel de locuri au un farmec aparte, iar această atmosferă îmi place foarte mult.

Cununia religioasă a avut loc în aer liber, în fața hambarului. Cu toate acestea, Laura și Bogdan au fost prevăzători și au pregătit o variantă de rezervă în cazul în care vremea nu ar fi fost favorabilă. În situația în care condițiile meteorologice nu ar fi permis ceremonia în aer liber, planul lor era să mute cununia religioasă în interiorul hambarului.

Cu toate acestea, norocul a fost de partea lor și vremea a fost perfectă pentru a desfășura ceremonia în exterior. Nu a existat niciun semn de ploaie, iar soarele nu strălucea puternic. Un strat de nori albi acoperea cerul, difuzând lumina în mod perfect și creând o atmosferă perfectă pentru cununia lor religioasă.

După ceremonia religioasă, am avut timp la dispoziție pentru o ședință foto în împrejurimi. Bogdan, având o cunoaștere detaliată a zonei, ne-a ghidat către un loc pitoresc la doar câteva minute distanță cu mașina. Acolo, am avut privilegiul de a admira Cheile Turzii și un peisaj cu adevărat spectaculos.

După ședința foto, am revenit la hambar și s-a dat startul petrecerii. Bogdan a fost plăcut surprins când colegii lui de la Taekwondo au susținut o scurtă demonstrație, captivând atenția tuturor invitaților, care au ieșit afară pentru a asista. Laura și Bogdan s-au bucurat din plin până la finalul petrecerii, încheind astfel o zi memorabilă și plină de evenimente.